Grondwerken en verhuur van graafmachines in Gelderland en daarbuiten

Contact

Verhuur van graafmachines

De voornaamste werkzaamheden van Grondverzetbedrijf Lokhorst zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken. Wij verhuren rupskranen van 1 tot 30 ton, mobiele kranen, mobiele midikranen en shovels. We hebben onder andere machines van de merken Ahlmann, Caterpillar, Doosan, Hitachi, Takeuchi en Komatsu. Bijna al onze rupskranen zijn uitgerust met gps.

Onze machines kunnen worden uitgerust met allerlei hulpstukken, zoals een schaafbak voor archeologisch onderzoek, taludbakken in diverse soorten en maten, kantelbakken en nog veel meer. Tevens kan een van onze shovels draaien op gps. Vrachtwagens met kranen worden inclusief bedienend personeel verhuurd. Een trilwals wordt eventueel ook zonder machinist verhuurd.

Bekijk onze machines

Verhuur van graafmachines voor bedrijven en particulieren

Wij verhuren onze machines hoofdzakelijk aan bedrijven en proberen de uitvoerders werk uit handen te nemen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze machinisten en zorgen voor de juiste machinist op de juiste machine. Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het laten uitgraven van een bouwput, het uitgraven en aanleggen van tuinen en andere graafwerkzaamheden.

Verkoop zand en grind

Naast de verhuur van materieel verkoopt Grondverzetbedrijf Lokhorst hoogzand, metselzand, grond, grind en mijnsteen.

Afspraak = afspraak! 

Indien nodig 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Contact

Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.

Tongerenseweg Zuid 193 
8162 SC Epe

KVK: 08056186

Privacyverklaring

Voor bedrijven

Grondwerk
Graafmachines
Grondverzetmachines
Verhuur graafmachines
Zand & grind

Voor particulieren

Tuinen omspitten
Manegebakken omspitten
Straatwerk